Wie zijn wij?

Onze thuisbasis bevindt zich in de regio Antwerpen - Kapellen. Vlakbij de haven van Antwerpen. Wij zijn een vervoersbedrijf met bekwame en beleefde chauffeurs die voor een aangenaam en zorgenloos vervoer zorgen. Wij vervoeren vooral personen naar grote openbare plaatsen; luchthavens, stations, havens, hotels, beurzen,... maar tevens het vervoer van dringende documenten of pakketten. Iedereen en alles komt steeds picobello op zijn bestemming aan.

 

Vanuit onze thuisbasis in Antwerpen - Merksem, zijn wij hoofdzakelijk actief in de Benelux en de andere buurlanden. Met onze Mercedes E-klasse vervoeren we tot 4 passagiers. Met de Mercedes Vito tot 7 passagiers. Voor grotere groepen combineren we meerdere taxiauto's. Wij hechten belang aan uw comfort om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. U betaalt steeds de afgesproken prijs. Onze tarieven zijn competitief, wij bieden u een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Wij rijden steeds vlot en veilig.

Onze chauffeurs

Wij werken uitsluitend met professionele chauffeurs. Onze wagens bieden een hoog comfort aan. Wij rijden dagelijks door de stad, kennen onze weg en rijden defensief. Daarnaast mogen onze taxi's ook bepaalde "rijstroken voor taxi's en openbaar vervoer" gebruiken.

122460852_2388503761457354_7546582670459106774_n

Onze vloot

Met onze Mercedes E-klasse vervoeren we tot 4 passagiers. Met de Mercedes Vito tot 8 passagiers. Voor grotere groepen combineren we meerdere taxiauto's.

test_ttp_big
test_ttp_big
test_ttp_big
test_ttp_big